Rezervirajte svoj smještaj

Kada odaberete objekat koji zadovoljava Vaše zahtjeve kliknete na link "pošalji upit" i tu ispunite sve potrebne podatke te kliknete na "pošalji". Vaš upit stiže automatski na našu adresu i Vi ćete dobiti odgovor od nas u roku od 24 sata. Možete poslati i više upita za različite objekte ili za jedan objekat, a različite termine. Sve ovisi o tome koliko možete prilagoditi svoje vrijeme.
Kada od nas dobijete potvrdni odgovor da je objekat raspoloživ za traženi termin, poslati ćemo Vam i konkretnu ponudu s upitom za dodatne podatke. Nakon toga, ako se odlučite za fiksnu rezervaciju po ponudi, dobiti ćete od našeg glavnog ureda podatke za uplatu te sve ostale potrebne informacije o putovanju.
Također nas možete i nazvati na priložene brojeve telefona ako Vam trebaju bilo kakve dodatne informacije o objektu, raspoloživosti i načinu rezerviranja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se